Football athlons herfststage

Ons "athlon voetbalkamp" zal in de herfstvakantie plaatsvinden op de vertrouwde terreinen van RFC ZWANEVEN op Rhoode te Oud - Turnhout.

Het voetbalkamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en zal doorgaan op maandag 28 oktober, dinsdag 29 oktober, woensdag 30 oktober 2024 van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 90 euro. Vanaf het tweede kind van het zelfde gezin krijgt u 10 euro korting. Opgelet: de laatste dag is er geen opvang meer voorzien! Het kamp eindigt dan om 16u!

U kan uw kind inschrijven via de knop 'INSCHRIJVEN' bovenaan onze homepagina.

- Gedurende drie volledige dagen krijgen de kinderen voetbaltraining gericht op balbeheersing, techniek en spelinzicht.
- Elke dag worden naast voetbal ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag brengen de kinderen hun eigen lunchpakket mee. Op de laatste dag van het kamp voorzien we heerlijke frieten voor iedereen!
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken.
 
VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kamp een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang mee. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen kan u vinden via de link onderaan. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.
 
Tot dan!