Dance athlons zomerstage

Ons "athlon danskamp" zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de lokalen van BASISSCHOOL TRAP OP te Retie met ingang via de Boekweitbaan.

Ons zomerdanskamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en zal doorgaan op maandag 1 juli, dinsdag 2 juli, donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli 2024 telkens van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 120 euro. Vanaf het tweede kind van hetzelfde gezin krijgt u 10 euro korting.

Op vrijdag 7 juli 2023 sluiten we het danskamp af met een spetterende dansshow in GC DEN DRIES. De kinderen worden daar 's morgens al verwacht. Na afsluiting mogen de kinderen mee naar huis. Let op: er is die dag geen na-opvang voorzien!

U kan uw kind inschrijven via de knop ' INSCHRIJVEN' op onze homepagina.
 
- Op vier dagen leren de kinderen twee volledig uitgewerkte choreografieën aan van verschillende monitrices op leuke hedendaagse muziek. 
- Elke dag worden naast dans ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag brengen de kinderen hun eigen lunchpakket mee. Op de laatste dag van het kamp voorzien we heerlijke frieten voor iedereen!
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken. 
 
Tot dan!
 

VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kalenderjaar een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang opgestuurd. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen vindt u via de link onderaan de website. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.

DOWNLOAD HIER HET FORMULIER VOOR UW ZIEKENFONDS